Post

Nora

Haaa wat een geweldige dag was het!!! Het was zo fijn om met jou de dag rustig te starten op de kamer en je hebt mn haar en make up zo goed gedaan! Dankjewel voor het precies aanvoelen van wat ik graag wilde. Zullen we het vandaag allemaal nog een keertje doen? En superfijn dat jij de rust bewaarde tussen tijdens onze girlsparty op mijn hotelkamer haha. Je had mn zus spontaan nog echt geweldig opgemaakt, ik zag het meteen en het stond haar zo goed! Dank dank voor echt alles! Het was één grote zee van liefde!

Post

Tessa

Bodine heeft mijn haar en make-up gedaan tijdens mijn bruiloft in Spanje. Wat een verademing. Voorafgaand aan de bruiloft plan je een proefsessie met haar in waarin je in alle rust gaat kijken welk kapsel en make-up het beste bij jou en jouw jurk passen. Van te voren kun je nog wat ideeën opslaan op Pinterest om haar een beeld te geven wat je wilt. Bodine kan heel goed inschatten wat voor type je bent, wat mogelijk is met jouw haar en denkt werkelijk over álles na (binnen of buiten bruiloft, duur van de bruiloft, zon, kleur van je huid.. etc) en laat je daardoor precies uitzien zoals je wilt en zoals het praktisch is op de dag zelf. Bodine is van zoveel markten thuis, dat ze je onbewust ook veel beauty tips geeft die ook erg handig zijn zo voor de bruiloft (en voor het verdere leven!) Over wenkbrauwen, droogshampoo, zilvershampoo, haarpunten, gezichtsmaskers, wimpers... Als leek op dit gebied heb ik ontzettend veel van haar geleerd. Bodine is een heerlijk mens om om je heen te hebben. Uiterst professioneel en super ontspannen. Ze weet wat ze doet. Je kan je uiterlijk echt loslaten die dag. Je springt onder de douche, wast je haar en ploft daarna lekker op de stoel en laat je verzorgen door Bodine. Wat een rust geeft dat op zo een spannende dag. Tip; laat haar lekker meegaan de hele dag. Ze kan tussendoor je haar en make-up een beetje bijwerken (ook tijdens het maken van de foto’s) of je kapsel misschien wel helemaal aanpassen voor het feest in de avond (ik gooide het los bijvoorbeeld!)

Post

Mara

Wat heerlijk om met jou de dag te beginnen! Doordat je zo fijn en relaxt bent was het een super ontspannen en gezellige ochtend voor mij en m'n getuigen. Ik had zelf nog geen precies beeld van wat ik wilde dus extra fijn dat je zo meedacht en keek wat echt bij mij paste. Als ik de foto's terug kijk kan ik alleen maar superblij zijn met het resultaat. Super veel dank voor alles lieve Bodine! Het was zo een fantastische dag!

Post

Laurien

Het was echt ongelofelijk geweldig! Onbeschrijfelijk!!!! En m’n haar en make-up bleef maar geweldig zitten, classic ook mijn schoonvader trok per ongeluk mijn sluier af, op het juiste moment, en het zat nog steeds geweldig!

Post

Sandra

Sorry dat ik je zo laat stoor maar de trouwfoto’s zijn binnen en ik had je foto’s belooft. Ik zie de foto’s terug en vind het zo knap hoe jij mijn haar zo mooi hebt kunnen opsteken, over mijn make-up nog maar te zwijgen! nogmaals heel erg bedankt!

Post

Lillian

Dank je wel!! Alles is heel goed blijven zitten!!! Hij vond het prachtig!! Ik was er zelf ook echt blij mee!! Dit was precies wat ik wilde :)