Werkwijze

Het is misschien de eerste keer dat je je make up en haar laat verzorgen door iemand anders. En dat op zo een bijzondere dag. Best heel spannend en je hebt geen idee wat je te wachten staat. Ik neem je daarom stap voor stap mee in mijn werkwijze.

1ste stap

Als je mij graag wilt boeken voor jouw trouwdatum, maar ook als je nog vragen hebt of twijfelt: stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op om je vragen te beantwoorden en je wensen te bespreken.

2de stap

Bij bevestiging van de trouwdatum plan ik van tevoren altijd een proefsessie in voor haar en make up. Deze sessie zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. We nemen alle tijd om te kijken wat je wil en wat het beste bij jou, jouw jurk en bij jouw bruiloft past. Deze sessie is pas geslaagd als jij helemaal happy bent. Dit kan bij mij in de salon in Assendelft (ong. 20 min van Amsterdam).

3de stap

Als we er helemaal uit zijn en je helemaal tevreden bent, zie ik je 's ochtends op de bruiloft en maken we een mooie start van jouw grote dag!

Nog meer stralen

Wil jij nog meer stralen op je mooiste dag, vanuit natuurlijk je buitenkant, maar ook je binnenkant? Ik kan jou helpen om je voedingspatroon een stuk gezonder te maken met kleine aanpassingen, makkelijker voldoende water te drinken op een dag en zo af en toe even bewust adem te halen om lekkerder in je vel te komen. Last van kleine ontstekingen op je rug of borst, puistjes of een huid die iets meer mag stralen? Dan kunnen we samen kijken welke voedingssupplementen jouw lichaam kunnen ondersteunen.

Tarief

De totaalprijs voor haar en make up, inclusief uitgebreide proefsessie is 650,- (incl. alle benodigdheden) Exclusief reiskosten a 0,23ct p/km en eventuele parkeerkosten.