Over mij

Ik ben Bodine Metz, geboren en getogen in de Zaanstreek, onder de rook van Amsterdam. Als klein meisje was het al mijn droom om haar en make up stylist te worden. Mensen nog mooier maken dan ze al zijn door hun natuurlijke schoonheid te versterken. Die droom is inmiddels uitgekomen en kreeg een vlucht toen ik mijn carrière startte als haarstyliste in de salon van Rob Peetoom in Amsterdam.

Het is tijd om uit te vliegen

Als styliste in de salon werd ik steeds vaker gevraagd voor opdrachten van buitenaf. De variatie, nieuwe ontmoetingen, wisselende teams en verschillende locaties geven mij telkens weer een nieuwe uitdaging, waar ik veel energie van krijg. Dit heeft mij geinspireerd om mijn vleugels uit te slaan en de stap te zetten om zelfstandig ondernemer te worden. Zo de start van Bodine Metz Hair and Make up. Het mooier maken van mensen is een geboren passie van mij. De samenwerking en afstemming binnen een team, het creeren van de mooiste resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van de klant, is voor mij de grootste prioriteit.

Altijd blijven ontwikkelen

Ook nu blijf ik leren en ben ik altijd op zoek naar de laatste trends. Ik hou mij bezig met de nieuwste technieken op het gebied van haar en make up en hou bij wat er gebeurt op social media. Ik hecht veel waarde aan het voortdurend ontwikkelen van mijzelf. Voor mij is schoonheid een totaalplaatje. Ik zie schoonheid niet alleen in mensen, maar in het leven als één groot geheel. Zo bijvoorbeeld mijn eerste grote liefde; ballet, maar ook de natuur, fashion en voeding. Verder zie je schoonheid niet alleen aan buitenkant. Schoonheid komt van binnenuit! Daarom vind ik het belangrijk om regelmatig te sporten, gezond en biologisch te eten en zorg ik voor balans tussen werk en privé.